Dušeci

Kvalitet dušeka na kome spavate značajno utiče na kvalitet Vašeg sna, a samim tim i na kvalitet Vašeg života. Pošto su svi Šlarafija dušeci vrhunskog kvaliteta, opustite se i ne razmišljajte da li ste na pravom mestu. Mi kvalitetom dušeka koje prave vredne i vešte ruke naših majstora to garantujemo. Ipak, naš savet je da kada birate za sebe, partnera, decu ili roditelje, ne žurite. Dođite u naše prodavnice, porazgovarajte sa našim prodavcima. Obavezno isprobajte sve modele Šlarafija dušeka. Mi želimo da pronađete dušek koji će Vam u potpunosti odgovarati – dušek na kome ćete Vi i Vaši najmiliji najbolje spavati.

Dušeci sa ručno rađenim jezgrom

Dušeci sa ručno rađenim žičanim jezgrom najčešći su izbor kupaca Šlarafija dušeka jer obezbeđuju sve ono što dušek vrhunskog kvaliteta treba da pruži: zdrav i okrepljujući san, dugotrajnost i udobnost. Ručno rađeni dušeci sa žičanim jezgrom sastoje se od: ručno rađenog žičanog jezgra, protektivnog sloja i komfornog sloja.

Dušeci od pene

Šlarafija penasti dušeci prave se od lateks pene, memorijske pene i HR (high-resiliance) pene i po kvalitetu materijala i kvalitetu izrade predstavljaju proizvode premium kvaliteta. Pene od kojih vešte ruke Šlarafijinih majstora prave ove dušeke najbolje su u klasi…

Dušeci za bebe

Šlarafija dušeci za bebe prave se od pene u takozvanoj “open cell” tehnologiji, koja omogućava dušecima da dišu i na taj način čine odličnu bazu sa spavanje bebe, a takođe predstavljaju i negostoljubivu sredinu za bakterije i grinje. Navlaka Šlarafija dušeka za bebe se skida i pere, što čini ove dušeke veoma praktičnim.